Genieten van de regionale keuken

Eten

In restaurant Zee&Land beleeft u de elementen van de natuur; zee en land dus.

Onze keuken bereidt gerechten uit de regionale keuken met vooral biologische ingrediënten van het seizoen. Verse vis, schaal- en schelpdieren en groenten van de zee, ons culinair team werkt er graag mee. Zeeland wordt haast automatisch verbonden aan deze producten, maar ook het land heeft veel heerlijks te bieden; wat dacht u van het rundvlees van biologisch-dynamische boerderij Loverendaele te Oostkapelle? Of van de vergeten groenten van ’t Hof Welgelegen in Middelburg. De kaas van Kaasboerderij Schellach mag ook zeker niet vergeten worden.

 

In de zomermaanden serveren wij het diner ook op het terras.

 

Naast een heerlijk diner in Restaurant Zee&Land, kunt u in Grand Café 1866 genieten van een lunch of een licht diner. U vindt hier op de menukaart andere gerechten dan in ons restaurant. Zo serveren wij  typische ‘brasseriegerechten’ zoals een riante salade of een prachtige steak.

 

Deel deze pagina