Kom je bij ons werken?

Vacatures

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR JOU !

 

 

Wil je werken in een jonge en dynamische onderneming?
Wil je dat er rekening wordt gehouden met je omstandigheden?
Wil je graag dat de secundaire arbeidsvoorwaarden ook goed zijn?
Zoek je een ambiance om je talenten te ontplooien?
Dan zijn wij benieuwd naar je (open) sollicitatie. Dit zijn onze vacatures: vacaturelijst

 
Wij zoeken vooral enthousiaste vakmensen, die dat wat ze doen, graag zo goed mogelijk doen en de kunst verstaan het (onze) gasten naar de zin te maken. Het spreken van de Duitse taal is een vereiste voor alle medewerkers die direct gastencontact hebben.
Binnen de afdelingen bediening en keuken zijn er regelmatig mogelijkheden om stage te lopen.
 

In principe zijn wij het hele jaar geopend, 7 dagen per week. Dit betekent dat je in de regel ook in het weekend moet werken. Natuurlijk blijft je ook recht houden op enkele vrije weekenden in het jaar. Omdat wij het hele jaar geopend zijn kunnen wij in de regel onze medewerkers ook een jaarbetrekking geven. Wel is het zo dat wij de overuren van het hoogseizoen (juni t/m september) terug geven in vrije tijd in het laagseizoen (winter). Hierdoor heb je het gehele jaar een gelijk salaris. Door de jaarcontracten kunnen wij het jaar rond met het gelijke team werken.

 

Badhotel Domburg heeft haar medewerkers veel te bieden:
een uitdagende werkomgeving
een CAO+ salaris en een ruime reiskostenvergoeding
een aantrekkelijke studiekostenvergoeding

en andere secundaire arbeidsvoorwaarden
doorgroeimogelijkheden
Het spreekt voor zich dat wij zijn aangesloten bij een ARBO-dienst. Regelmatig is er afdelingsoverleg en ook enkele malen per jaar een algemene medewerkersbijeenkomst.

 

Wij werken in de betreffende afdelingen volgens de HACCP normen.

 

Wij streven ernaar om ons product 'gastvrijheid' continue te verbeteren, zowel in materiële als immateriële zin. Dit betekent dat wij continue een kwaliteitsonderzoek houden onder onze gasten en aan de hand hiervan bijsturen en investeringen plegen.

 

Solliciteren: middels bijgaand formulier sollicitatieformulier (download). Mail het formulier naar  kantoor@badhotel.com. Of vraag het formulier aan tijdens kantooruren via telefoonnr. 0118-588804 (secretariaat).

 

Meer informatie over solliciteren bij het Badhotel: sollicitatieprocedure & privacy

 

Deel deze pagina